Osvetnici

The Avengers

Akcija, Avantura, Naučna fantastika

USA , 2012

Režija:Joss Whedon
Scenario:Joss Whedon
Gluma:Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson
Sadržaj: Marvel studio predstavlja "Osvetnike" - najveće okupljanje superheroja u istoriji, koje uključuje dobro poznate Marvelove superheroje: Iron Man-a, Neverovatnog Hulka, Tora, Kapetana Ameriku, Hokaja i Crnu Udovicu. Kad se neočekivani neprijatelj pojavi i zapreti sigurnosti celog sveta, Nik Fjuri, direktor agencije zadužene za internacionalno održavanje mira poznate pod nazivom ŠILD, moraće da sastavi tim koji će izvući svet s ivice propasti. Započeće hrabru potragu za regrutima koja će se dešavati po celom svetu.
item rate
vote data

Slični filmoviKomentari
Ne shvatam otkud toliko lozenje na avengers. Film je ok ali daleko od savrsenog i cudi me da je uspeo da predje milijardu u zaradi. Mada i ne cudi me kad znam koliko je Titanik zaradio. Meni je Nolanov Betmen je mnogo jaci film.
(George T, 23.05.2012 10:15)
Najbolje od marvelovih ekranizacija do sada. Najbolje izadnje Hulka do sada. Ovako su ga trebali predstaviti i u ranijim filmovima. Robert Dauni po obicaju odlican i dodaje dosta humora u film.
(Novak, 23.05.2012 10:05)
Nema sta ovaj put su uboli kako treba. Trejler me nije nesto odusevio ali zato film jeste. Svega ima u pravoj meri. Hulk i kapetan amerika deluju mnogo ubedljivije ovde nego u svojim filmovima. Zajedno sa Nolanovim betmenom najbolji film o superherojima.
(Bogdan, 12.05.2012 18:08)
Uh jedva cekam da puste ovo kod nas. Ove godine samo Tor je bio valjao a gvozdenog i CA su zeznuli. Po pricama cini se da ovo nece biti lose
(Piter Porker, 28.04.2012 10:50)
Sve, sve ali kapetan amerika izgleda smesno u onom kostimu. Znam da ce biti klasicna americka razbijacina ali jbg must see za mene
(Hulk smash, 28.04.2012 10:44)