Četvrti čovek

Četvrti čovek

Akcija, Avantura, Misterija

Srbija , 2007

Režija:Dejan Zečević
Scenario:Dejan Zečević, Boban Jevtić
Gluma:Nikola Kojo, Dragan Petrović, Bogdan Diklić
Sadržaj: Čovek se budi iz kome nakon dva meseca. Totalna amnezija - ne seća se ničega što ima veze s njegovim dotadašnjim životom. Saznaje da je imao ženu i sina. Ubijeni su kada je on ranjen. Pukovnik, koji tvrdi da mu je najbolji prijatelj, otkriva mu njegov prošli identitet. On je major Vojnobezbednosne agencije. U njegov život se ubrzo upliće i inspektor koji tvrdi da poseduje informacije o smrti njegove porodice. Major izlazi iz bolnice. Pokušava da se vrati u normalan život. Suočava se s prazninom i beznađem. Jedina šansa da ponovo dođe do sopstvenog identiteta je da se upusti u igru koju mu nudi inspektor. Pristaje. U međuvremenu sreće Teodoru, nekadašnju ljubavnicu. Ne seća je se, ali ona jedina u njemu prepoznaje novog čoveka.
item rate
vote data

Slični filmoviKomentari
E konacno i nasi da naprave neki triler. Vec mi se smucilo kako se koda nas stalno prave isti filmovi. Kojo standarno dobar
(Drax, 26.07.2012 18:17)
E svaka cast za post! Odlican film!
(Kristina, 22.07.2012 18:01)
slazem se. ovo je jedan od nasih boljih novijih filmova. u svakom slucaju daleko bolji od izvikanog montevidea, ali eto..kod nas se cene samo izvikane stvari..
(kimi, 18.07.2012 21:44)
Sjajan film. Gledala sam ga na Cinemania festivalu u Novom Sadu i secam se da je bio pravo iznenadjenje. Konacno jedan nas film sa dobrim scenarijem, po ugledu na dobre americke trilere. Za svaku preporuku.
(Natasa, 15.07.2012 19:06)Poslednje preporuke


Poslednje ocenjeni