Vuk sa Vol Strita

The Wolf of Wall Street

Biography, Comedy, Krimi, Drama

USA , 2013

Režija:Martin Scorsese
Scenario:Terence Winter
Gluma:Leonardo DiCaprio, P.J. Byrne, Jon Favreau
Sadržaj: Radi se o filmu "The Wolf of Wall Street" poznatog redatelja Martina Skorsezea, u kojem Leonardo tumači ulogu Džordana Belforta, mladog brokera koji je sa 26 godina postao multimilioner i sve potrošio na žene, drogu i zabave i na kraju završio u zatvoru zbog pranja novca i prevare klijenata. Radnja filma temelji se na istinitim događajima i verno dočarava šta se događa kad postaneš neverovatno bogat i pohlepan. Osim Leonarda, u filmu glumi i Metju Mekonahi, u ulozi Leonardovog šefa. Inače, ovo je peti zajednički film Martina Skorsezea i slavnog glumca, a sudeći prema uspehu prethodnih četiri (Shutter Island, Bande New Yorka, Avijatičar i Pokojni) i ovaj će sigurno biti veliki hit.
item rate
vote dataHvala vaš glas je zabeležen


Slični filmoviKomentari
film je odličan. ali glavni lik uopšte nije "lako zaradio lovu", kako misle raniji komentatori... Tip ima genijalnost i žvaku za prodaju deonica, ali i kršili su zakon kako je to bilo moguće u to vreme... sve u svemu , priča istinita i inspirativna za film!
(vuks, 29.08.2014 20:59)
Loodilo od filma. Cujem da ima i verzija od 4 sata
(Joca hladni, 28.02.2014 14:33)
Ne mogu da verujem kako je lako lik zaradio tu lovu i jos pod uticajem alkohola i droge.
(Slobodan Malivuk, 16.01.2014 09:03)
Leonardo odlican. Glavni kandidata za oskara. Jeste dugacak film ali vredi pogledati. Kako neki ljudi lako dodju do velikog novca pa to je neverovatno
(Saky, 16.01.2014 08:59)
Dobar film, samo bas dugo traje. Treba izdrzati 3 sata
(Kosta, 16.01.2014 08:57)
Poslednje ocenjeni