Premijere

15.05.2018

Film: Taxi 5

akcija, avantura

Režija:Franck Gastambide
Scenario:
Glumci:Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani
Sadržaj filma:Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja, dobio je zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407.

15.05.2018

Film: Tiho mesto

horor, triler

Režija:John Krasinski
Scenario:
Glumci:John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Sadržaj filma:Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji - na najmanji mogući šum - odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

15.05.2018

Film: Osvetnici - Rat beskraja

akcija

Režija:Anthony Russo, Joe Russo
Scenario:
Glumci:Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman
Sadržaj filma:Najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

15.05.2018

Film: Ready player one

akcija, naučna-fantastika, avantura

Režija:Steven Spielberg
Scenario:
Glumci:Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance, Hannah John-Kamen
Sadržaj filma:Ready player one prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svetu.

10.02.2018

Film: Crni panter

akcija, avantura

Režija:Ryan Coogler
Scenario:
Glumci:Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong\'o, Danai Gurira
Sadržaj filma:Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T'Challa se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Challa će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera, kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života.
Sledeća